BIHRUKOMET

KREĆU DOBOJLIJE Stigao Leković, dogovoren Damjanović, čeka se Kukić

Mladi reprezentativac Srbije Đorđe Kukić na pragu je dolaska u Slogu, u kojoj če ako sve bude u redu, zamijeniti zemljaka Marka Perovića na lijevom krilu.

Momak rođen 2000. godine karijeru je počeo u Banji Koviljači, a zatim igrao za Beograd, Partizan, Crvenu zvezdu i Šamot. Dvije strane su u poodmaklim pregovorima, pa ukoliko se Kukić ne pojavi večeras na pripremama realno je očekivati da se to desi u narednih nekoliko dana.

Trener Dobojlija Dejan Vasilić večeras (19 časova) će obaviti prozivku, a potom će igrači obaviti prvi trening. Osim Perovića klub su napustili ruski internacionalci Artjom Junjin i Gleb Černov, te Arsenije Bubić i Miloš Maksimović.

– Angažovali smo Božidara Lekovića iz Sloge Gornji Vakuf, a očekujemo i pivota Mirka Damjanovića koji dolazi iz Njemačke. Kompletne pripreme odradićemo u Doboju, a koristićemo “poligon”, teretanu i teren na stadionu “Luke”. Uz to, planirali smo da do početka šampionata i starta na međunarodnoj sceni odigramo nekih devet ili deset utakmica što bi moralo da bude dovoljno da potpuno spremni dočekamo predstojeća iskušenja – istakao je Vasilić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button