GRAND SLAMTENIS

“Zverev igra bolje nego ikad”

Mats Vilander, osvajač sedam grend slem trofeja, impresioniran je igrom Nijemca Aleksandera Zvereva.

Osvajač zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju je nedavno u Sinsinatiju osvojio i peti masters trofej u karijeri i u odličnoj je formi i na US Openu.

– Volim da gledam Zvereva, jer igra veoma brzo između poena, a onda servira brzo i snažno. Biće teško pobijediti ga ovdje jer mu je servis nevjerovatan. Dopada mi se koliko je aktivan na terenu, u pitanju su nijanse ali one prave veliku razliku ako mu date kratku loptu. Iskoristiće to da ide naprijed, neke igrače će to jako uplašiti – smatra Vilander.

Zverev je do trećeg kola došao bez da se suočio sa brejk loptom za protivnika.

Nije izgubio set i u totalu je proveo manje od tri sata na terenu. Njegov niz od Vimbldona sada je 13:0.

– Igra tako dobro, po meni, igra najbolji tenis kog sam kod njega ikad vidio. To ne znači da mislim da bolje udara iz bekhenda i forhenda, ili da mu je servis jači, meni djeluje da je nekako gladniji pobjede. Koristi kratke lopte i ide na mrežu, tako pravi veliki pritisak na protivnika. Kao da je promijenio nešto u pristupu i želi da bude agresivniji – dodao je Šveđanin.

Mats je upozorio sve igrače na turniru.

– Svi treba da budu na oprezu, Saša Zverev biće najvjerovatnije najteži za pobijediti na ovom turniru, ako tu ne računamo Novaka Đokovića – zaključio je analitičar Eurosporta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Drostanolone Kaufen
Back to top button