BOKSBORILAČKI SPORTOVI

Enganu: Uvjeren sam da mogu da nokautiram Fjurija

Teškaški šampion UFC Frensis Enganu rekao je da ne postoje prepreke da se borba između njega i Tajsona Fjurija održi.

Fjuri je nakon nokauta kojim je savladao Dilijana Vajta i odbrane titule svjetskog prvaka rekao da je završio karijeru, kao i da ne postoji novac za koji bi se vratio u ring, ali mnogi i dalje vjeruju da Britanac nije završio sa aktivnim bavljenjem boksom.

Kamerunac Frensis Enganu je za „MMA Hour“ rekao da postoje velike šanse da mu sljedeća borba bude upravo protiv Fjurija.

– Moja situacija sa ugovorom nije prepreka jer me ni u jednom slučaju neće spriječiti da se borim, tako da je prilično lako ugovoriti tu borbu. I Fjurijev ugovor takođe uskoro ističe, ništa nas ne može zaustaviti u tome – rekao je Enganu.

Iako je Enganu rekao da je posljednje dvije godine detaljno analizirao Fjurijeve borbe, priznao je da ga je iznenadio nokautom kojim je dobio Vajta. Potencijalna borba Fjurija i Nganu odigrala bi se po pretežno bokserskim pravilima, pa se Fjuri smatra favoritom.

– To je dobro jer sam ja najbolji kada sam autsajder. Toliko puta sam to čuo u životu, pa ipak, evo me. Svi nešto spekulišu i imaju mišljenje, ali samo će prava borba dati odgovor na sve, jedino tako možemo da budemo sigurni ko je najbolji. Uvjeren sam 100 posto da mogu da ga nokautiram. Neće biti lako, ali je moguće – rekao je Kamerunac.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button