TENIS

Otkrila kako je nastala čuvena slika sa Novakom i čime je zapanjio

Novak Đoković se sjajno zabavio na Olimpijskim igrama u Tokiju. Nije uspio da osvoji nijednu medalju (četvrto mestu u singlu i dublu), ali je iz dana u dan pokazivao da je najveća zvijezda i praktično lice Igara u Japanu.

Prvog dana Igara objavljena je i jedna sjajna fotografija, a istina o tome kako je nastala dugo je bila nepoznata.

Đoković je tog 23. jula upao na trening belgijskih gimnastičarki i zatim napravio pravi šou.

Nina Dervel, evropska i svjetska šampionka u gimnastici, te olimpijska iz Tokija na dvovisinskom razboju, objavila je fotografija sa Đokovićem uz poruku.

– Kad Novak pita za fotku, ne možeš da odbiješ – našalila se Nina uz fotografiju sa treninga na kom je fokus na fleksibilnosti.

Ipak, dugo se nije znalo kako se odigralo da zapravo dođe do fotografije, a sada je to Nina otkrila u otadžbini.

– Zapravo smo bili u teretani i Mardžori ga je vidjela (Novaka). Razmišljali smo o tome da se slikamo kada završi. I dok smo mi radili špage, Novak nas je pogledao i rekao: To je fleksibilnije nego što ja mogu da uradim – pojasnila je Dervel.

A onda je Đoković odlučio da im se pridruži dok rade vježbe.

– Stao je odmah do mene, izvadio telefon i dao njegovom treneru. Rekla sam mu, u redu, ali ako ti slikaš i ja želim jednu fotografiju, pa sam i ja dala telefon. Počeo je da radi špagu i uspijevao da ispruži noge sve više i više. Ali i dalje je bio na rukama. Zbog toga sam mu rekla „Moraš da oslobodiš ruke“. Otvorio je ruke kao i ja i dalje sam zapanjena da je tako fleksibilan – rekla je Dervel.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: blue magnolia rust
Back to top button