TENIS

Cicipas: Ne gledam tuđa posla, kaznite me ako to ne smijem

Stefanos Cicipas prokomentarisao je izjavu Endija Marija poslije njihovog meča.

Mari se bunio što se Cicipas dugo zadržao u toaletu, što je rekao na konferenciji za novinare i kasnije napisao na Tviteru.

Britanac je rekao da je Džefu Bezosu potrebno manje vremena da ode u svemir, nego što je Cicipasu potrebno da završi šta ima u toaletu.

Sada je Cicipas poslije pobjede nad Manarinom dobio pitanje na konferenciji o tome.

– Pratio sam pravila. O tome bi trebalo da popričamo nas dvojica. Ništa nisam loše uradio, nisam prekršio pravila. Ne postoji pravilo koje kaže koliko smijem da se zadržim u toaletu – rekao je Cicipas i nastavio:

– Moram da se presvučem, lakši sam bez znoja koji se nakupi. Osjećam se svježe i bolje jer nema znoja da mi upada u oči, da mi smeta na tijelu i prstima. Važno mi je da imam tu pauzu. Nekom nije, ali svako ima svoje vrijeme. Trudim se da se vratim što brže. Nekad mi je potrebno više vremena. To je sve. Nekom treba više od 25 sekundi između poena, svako ima svoje potrebe – dodao je on.

Cicipas je rekao da se on nikada ne buni.

– Nemam ništa protiv nijednog igrača i nikada se ne žalim. Roditelji su me naučili da ne gledam tuđa posla i da radim svoje. Ne razumijem zašto igrači kritikuju druge igrače i to tokom meča. Meč je meč. Ništa nećeš promijeniti. Samo ne razumijem to. Sve sam uradio kako treba. Ako nisam, kaznite me – zaključio je Stefanos priču na ovu temu.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button