BIHRUKOMET

DERBI U DOBOJU “Ranjena” Sloga dočekuje Borac

Derbi utakmica drugog kola Premijer lige između Sloge i Borac m:tel-a koja je trebala da se odigra 18. septembra, na programu je večeras od 19 časova, u dvorani u Osječanima.

Dobojlije su na startu prvenstva upisale dva poraza, pa sigurno pod većim pritiskom dočekuju okršaj sajednim od najvećih rivala.

– Očigledno je da su evropski nastupi uzeli svoj danak. Na sve probleme nadovezala se i povreda Vladimira Stankovića koji je u Gornjem Vakufu zadobio potres mozga, a nećemo moći da računamo ni na Borislava Stankovića i Miloša Trifunovića. Ipak, optimisti smo i nadamo se da, uz maksimalno zalaganje svih igrača, možemo do pozitivnog rezultata – rekao je trener Sloge Dejan Vasilić.

Sa druge strane, Banjalučani nakon ubjedljivog trijumfa nad Gradačcem, u dobrom raspoloženju čekaju meč sa željom da se kući vrate sa bodovima.

– Ovo je idealna prilika da se Slogi revanširamo za poraz u polufinalu Kupa RS. Naravno, neće biti lako jer su naše utakmice uvijek uzbudljive i neizvjesne – poručio je golman Borca Slađan Subotić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button