KOŠARKANBA

Antivakser i u Denveru: Dva puta sam preležao kovid…

Saigrač Nikole Jokića Majkl Porter, za koga se inače nedavno pisalo da će produžiti ugovor sa Nagetsima do 2027. godine, se izjasnio po pitanu vakcinacije protiv koronavirusa. On je po svemu sudeći među deset odsto NBA košarkaša koji odbijaju da se zaštite cjepivom.

Endrju Vigins, Kajri Irving, Bredli Bil, a sada i Majkl Porter. To su igrači NBA lige koji su do sada riješili da izađu i otvoreno kažu da ne žele da se vakcinišu. Vigins i Irving bi mogli zbog toga da imaju ozbiljne probleme jer San Francisko i Njujork ne dozvoljavaju ulazak u hale onima koji nisu vakcinisani. Porter i Bil takav problem neće imati u Denveru i Vašingtonu.

Porter kaže da mu nije prijatno da ga neko vakciniše, kao i da zna kako njegovo tijelo reaguje.

– Što se mene tiče, imao sam kovid dva puta. Vidio sam kako mi tjelo reaguje i iako su šanse male sa vakcinom i dalje postoji neka šansa da imaš lošu reakciju. Meni to nije prijatno – rekao je Majkl Porter Denver postu.

– Stanovišta sam da definitivno ne treba da bude obavezna. Treba svako da odluči za sebe. Ako hoćeš da primiš vakcinu jer ćeš se tako osjetiti zaštićeniji onda je primi. To je dobro za tebe. Ali ako se ne osjećaš sigurno onda nemoj da je uzmeš.

Porter takođe nije precizirao kakve posljedice vakcina može da ima na njega.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Brown Heroin
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button