BIHRUKOMET

ČETVRTO KOLO Vogošća u Doboju, Gračanica bodove traži u Zavidovićima

Rukometaši Vogošće na sjajan način su započeli novu sezonu i sa tri pobjede uz Gračanicu zauzimaju prvo mjesto na tabeli.

Sa druge strane, dobojska Sloga je poslije dobrog nastupa na TV turniru šampiona i osvojenog Kupa Srpske, a umor ih je stigao zbog dvomeča sa Viljandijem. Uz to, dosta igrača je zadobilo povrede u Gornjem Vakufu, pa je pitanje da li ekipa Dejana Vasilića može da prekine crnu seriju u jednom od derbija četvrtog kola Premijer lige.

Jedan od favorita za visok plasman ima tri poraza, pa u najtežem mogućem trenutku dočekuje ekipu koja je u najboljoj formi. Meč je na programu u subotu od 18 časova.

Aktuelni šamopion Izviđač u petak je uspješno preskočio gostovanje u Gradačcu, dok će prilično težak posao imati i Gračanica koja ide na noge Krivaji.

Parovi četvrtog kola, subota: Krivaja – Gračanica (17 časova), Sloboda – Bosna (V) (18), Sloga (D) – Vogošća (18), Iskra – Leotar (18), Konjuh – Maglaj (20 časova). U petak su igrali: Gradačac – Izviđač 21:25. Utakmica Bosna (S) – Borac m:tel odgođena je za 13. oktobar, u ovom kolu slobodna je ekipa Sloge (GV).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: sleeping music
  2. Povratni ping: Buy Guns online
  3. Povratni ping: 늑대닷컴
Back to top button