KOŠARKANBA

Enes Kanter zbog vakcinacije ismijavao Lebrona

Enes Kanter, turski košarkaš, ismijavao je Lebrona Džejmsa zbog njegovog “slabog” stava oko vakcinacije igrača u NBA ligi.

Podsjetimo, Lebron Džejms se oglasio povodom vakcinacije u NBA ligi rekavši da se vakcinisao, ali da nikoga neće da primorava.

Centar Boston Seltiksa, a bivši as Njujork Niksa, Portland Trejlblejzersa, Jute Džez, Oklahome Siti Tandera i Fenerbahčea rekao je da nije mogao da vjeruje šta je Lebron rekao.

– Kada sam čuo šta je rekao, bio sam jako razočaran. To je smiješno. Naravno, to je Lebron Džejms, jedno od lica NBA lige i on je jedan od ljudi koji moraju prvi da izađu i kažu. Slušajte, vakcinisao sam se i idite svi da se vakcinišete. Navijači, igrači, terneri, novinari, svi. Vakcine su jedina stvar koja može da nam spase život – rekao je Kanter za CNN.

NBA liga i savez igrača utvrdili su odluku da će poštovati gradske vlasti i kažnjavati finansijski igrače koji propuštaju mečeve jer u određenom gradu ne mogu da igraju nevakcinisani.

– Nadam se da će Lebron Džejms naučiti nešto o vakcinaciji i da će ohrabriti ljude oko sebe da se vakcinišu – rekao je Kanter.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button