KOŠARKANBA

Netsi više nemaju strpljenja za Kajrija?

Kajri Irving i dalje nije vakcinisan, nema namjeru da se zaštiti na taj način od koronavirusa i pored toga što su sa njim razgovarali ljekari. ESPN piše da bi franšiza Netsa uskoro mogla da izgubi strpljenje zbog svega ovoga.

I dalje nije jasno da li će Kajri Irving biti samo povremeni igrač Netsa u narednoj sezoni. S obzirom na to da nevakcisniani košarkaši ne mogu da ulaze uopšte u halu, Kajri Irving bi mogao da igra samo na gostovanjima, gdje je dozvoljeno da bude na utakmici kao nevakcinisan građanin.

Netsi su se nadali da će Kajri promijeniti mišljenje i da će primiti cjepivo. Zbog toga su mu ukazali veliko razumijevanje, angažovali ljekara koji ga je edukovao, ali se ništa nije promijenilo. ESPN piše da je sada franšiza izgubila strpljenje. Netsi žele da budu konkurenti za titulu sa Irvingom, Hardenom i Durentom, a ako Kajri ne bude vakcinisan onda će morati da povuku velike poteze.

Irvingu će inače biti odbijeno 380 hiljada dolara od svake plate ako bude propuštao utakmice u „Bajklejs centru“. U utorak on je propustio trening, a trener Stiv Neš je rekao da ekipa neće odlaziti iz Njujorka kako bi ovaj košarkaš mogao da trenira sa ostalima.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: cartel oil co
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button