RUKOMET

Draganić: Vjerujem da Besa neće moći ispratiti naš tempo

Rukomtaši Borca večeras od 18 časova dočekuju Besu Famgas iz Peći, a krilni igrač Banjalučana Vlado Draganić nada se pobjedi za miran put na revanš drugog kola EHF Evropa kupa.

Jedan od iskusnijih u redovima Banjalučana ipak podvlači da neće biti nimalo lako, te da očekuje sličan rasplet kao prošle sezone kada je Borac zahvaljujući jednom golu u dvomeču sa istim rivalom prošao u narednu rundu.

– I oni su kao i mi promijenili dosta igrača, ali su, koliko smo vidjeli doveli adekvatne zamjene. Pripremu nam je otežavao nedostatak video materijala iz ove sezone, ali mislim da smo se dobro spremili. Igra nam se ove godine zasniva na preesingu i čvrstoj odbrani, pa ćemo pokušati da nametnemo taj stil. Mlada smo ekipa, poletna i sigurno je u tome naša prednost. Nadam se da oni neće moći ispratiti taj tempo i da ćemo upisati pobjedu, iako neće biti nimalo lako – kazao je Draganić.

Svjesna odluke da podmladi tim, uprava Banjalučana nije postavila nikakve zahtjeve pred ovu sezonu. Pa ipak, ona je krenula kako “crveno-plavi” možda nisu mogli ni da zamisle, jer su u prva četiri kola šampionata BiH upisali četiri ubjedljiva trijumfa.

– Odradili smo odlične pripreme, dajemo maksimum i iz treninga u trening se vidi napredak. Bitno je da igramo dobro, a rezultat je pomalo u drugom planu. Naravno, uvijek je lijep osjećaj slaviti, pa se nadam da ćemo se radovati i u nedjelju – zaključio je Draganić.

Zbog “kovid” protokola, te obaveza kluba prema sponzorima u prodaju je pušteno samo 500 ulaznica, a iz Borca su uputili apel navijačima da navijaju fer i sportski, bez političkih ili drugih parola koje bi mogle mnogo da koštaju “crveno-plave”.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button