EVROPAKOŠARKA

Smailagić: Ovo mi se dogodilo prvi put u životu

Centar Partizana Alen Smailagić bio je jedan od najzapaženijih u pobjedi protiv Turk Telekoma u punoj dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Crno-beli su u drugom kolu grupe A savladali turskog predstavnika 85:59 i tako zadržali maksimalan učinak u sezoni u oba takmičenja.

– Utakmicu smo odigrali vrlo dobro. Iz meča u meč se vidi da napredujemo i da smo kao jedno. Očekujem sledeće pobede – istakao je Smailagić, koji ne krije da ga je ponela astmofera.

– Malo sam počeo da ‘hajpujem’ sam sebe, ‘hajpovala’ me cela dvorana. Prvi put u karijeri mi se dogodilo da igram u punoj dvorani. Svi navijaju, prelep osećaj i ne bih da ga menjam.

Bek tima iz Humske Aleksa Avramović je takođe zadovoljan.

– Odigrali smo agresivno u odbrani, odsekli iz igre Herisona i Pereza, koji su okosnica i pokretačka snaga turskog tima. Imali smo u finišu prvog poluvrmena sitne greške i dozvolili smo im da se vrate na jendocifren zaostatan. U nastavak meča izašli sa jasnim ciljem da ne ponovimo greške i lagano smo utakmicu priveli kraju. Lepo se slažu kockice iz dana u dan. Biće to super – rekao je Avramović.

Partizan u trećem kolu Evrokupa dočekuje Huventud, takođe u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button