KOŠARKA

“Pojedinci da se zapitaju“ Bajić ljut poslije poraza

Težak Poraz Igokea je doživjela od Cedevita Olimpije 103:81 u šestom kolu ABA lige, a trener Dragan Bajić bio je izrazito ljut na svoje igrače.

Čestitke Cedevita Olimpiji na pobjedi, bili su bolji protivnik. Zadovoljan sam sa 15, 20 minuta, recimo sa prvim poluvremenom kada smo pružili stvarno dobar otpor, ali u nastavku smo defanzivno bili jako loši. Primili smo preko 50 poena za poluvrijeme što je neprihvatljivo. U trećoj četvrtini smo se raspali, Cedevita je digla razliku, a oni su iskusan tim i znali su to sačuvati. Mene brine odnos igrača prema ovakvoj utakmici, prema protivniku. Ja kao trener ne treba da motivišem igrače kada je ovako atraktivan protivnik nasuprot nas. Skroz različit protistup u odnosu na meč protiv Crvene zvezde. Nismo bili u utakmci ni glavom  ni energijom. Za svaki poraz ću stati iza igrača ako je poraz pošten , ako se borimo i ginemo za svaku lopu. Večereas 80 odsto igrača nije bilo u meču, voljni momenat nije bio prisutan. Pet minuta smo imali želju, a onda je svaka ničija lopta bila Cedevitina jer su njhovi igrači došli sa željom da dobiju utakmicu rekao je Bajić i dodao:

– Par igrača je prikazalo voljni momenat, većina tima nije. Izanaliziraćemo ovu utakmiu, ja kao trener neću dopustiti da se neko nonšalantno ponaša. Mogu da stanem iza njih ali pojedinci da se zapitaju kakav odnos imaju. Sutra ćemo se odmoriti i onda ćemo se cijelu sedmici posvetiti treninzima. Poraz je, gledajući jačinu protivnika možda dobro došao, da se malo osvijestimo, da dignemo glave i da vidimo kako dalje – dodao je Bajić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: toronto weed delivery
  2. Povratni ping: tamoxifen kaufen
  3. Povratni ping: 비트코인골드
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button