TENIS

Đoković: Napadamo prvo mesto, bilo bi lepše sa navijačima

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković prvi put se obratio medijima pred mečeve Dejvis kupa u Insbruku i naglasio da će “orlovima” nedostajati podrška srpskih iseljenika u duelima sa Austrijom i Njemačkom.

Kao što je poznato, kovid mjere u Austriji su rigorozne, pa publike neće biti na tribinama.

– Hoćemo da izađemo kao pobednici iz grupe. Drugačije je bez publike, koja bi bodrila domaćina. Srbi bi takođe došli i napravili razliku, ima nas mnogo u Austriji. Nije nam prvi put da igramo pred praznim tribinama – rekao je Đoković.

Srbiji je značajno olakšan posao jer za rivalske selekcije neće nastupiti najbolji igrači Dominik Tim i Aleksander Zvererv.

– Znam da bi svi voleli da igraju sa najjačim igračima, ali Nemačka je jaka i bez Zvereva sa Kepferom i Štrufom. Ne potcenjujemo timove kojima ne igraju najbolji igrači, svi ostali su dobri na svim podlogama. Bićemo najbolji što možemo, ne zanima nas kako će drugi igrati i da li su kompletni – kaže Đoković.

On će u majici sa državnim grbom zaigrati poslije dvije godine i ne baš uspješnog nastupa u Madridu.

– Sjajno što sam se vratio Dejvis kup timu. Prošli put je bilo veoma tužno. Bili smo tužni jer se tako završilo, ali sada smo svi tu da opet damo sve od sebe. Tu smo svi, svi smo prijatelji i van terena. Sjajne je hemija u ekipi i to je važno uvek. Poslednji sam stigao ovde i atmosfera je već bila dobra. Drugačiji je format ove godine i nadamo se najboljem. Igraćemo najbolji tenis za našu državu – rekao je Đoković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Buy Kimber gun
  2. Povratni ping: unicvv
Back to top button