EVROPAKOŠARKA

Sramno: Navijači Zvezde zasuli Vasu Micića najgorim uvredama

U pobjedi se ne uzvisi, u porazu ne ponizi. Ovo bi trebalo da stoji kao upozorenje na mobilnom telefonu za sve one internet navijače koji nakon poraza voljenog kluba reaguju neprilično.

Vasilije Micić je tako doživio da ga nakon meča Efesa i Crvene zvezde (84:83) dočeka vjerovatno nekoliko stotina notifikacija na telefonu.

Navijači Zvezde su ogorčeni zbog načina na koji su crveno-beli poraženi odlučili da to nezadovoljstvo pokažu na najgori mogući način.

Ne samo da su vrijeđali Micića, bivšeg košarkaša crveno-belih, već su koristili i psovke, pa i kletve kako bi mu poručili šta misle o njegovoj igri.

Ne možemo ovo da ilustrujemo fotografijama komentara jer je bilo previše sramnih i lascivnih poruka kojima svakako nije mjesto u košarci. Pogotovo nije mjesto na objavi čoveka koji je, a to su izgleda svi ovi navijači izgleda zaboravili, igrao na Svjetskom prvenstvu 2019. godine, iako mu je majka u tom trenutku bila teško bolesna.

Zaboravili su i sve što je Micić donio crveno-belima, pa su iz sve snage vrijeđali bivšeg igrača.

Godinama među navijačima Zvezde važi da bivši igrači odigraju najbolje upravo protiv njih, ali MVP Evrolige nije zaslužio ovakvu salvu uvreda zbog onog što je radio na terenu. Na kraju je susret završio sa 21 poenom, a devet posjlednjih Efesa su njegovo djelo.

Navešćemo samo neke od njih, bez navođenja „autora“.

„Pacove, s**** ti se u usta“

„J**** ti sve i mrtvo i živo. G**** jedno smrdljivo“

„Nisam ja više Vasilije nego Mustafa“

„Ima da te stigne ruka Alahova“

„Janjičar“

„Dabogda nogu polomio“

„S**** ti se na obrve“

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button