REGIONRUKOMET

OBUSTAVLJENE PRIPREME SRPSKIH RUKOMETAŠA: Nova četiri slučaja korone

Korona virus stvara probleme Srbije pred start šampionata. Juče ujutru Rukometni savez Srbije je saopštio da je šest članova bilo pozitivno na virus korona. Reprezentativci Vladimir Cupara i Bogdan Radivojević, kao i četiri člana stručnog štaba – selektor Toni Đerona, trener golmana Dimitrije Pejanović, fizioterapeut Petar Radulović i šef delegacije Milorad Krivokapić su u izolaciji.

Danas – novi potresi u Staroj Pazovi, zaraženi su još i Stevan Sretenović, Ilija Abutović, Dragan Pešmalbek i Nemanja Zelenović.

– Svi članovi nacionalne selekcije su u dobrom opštem stanju sa blagim simptomima virusa, saopštio je Rukometni savez Srbije i dodao:

– Zdravstvena komisija Rukometnog saveza Srbije, na čelu sa dr Dejanom Stanojevićem aktivno je uključena u organizaciju načina rada i trenažnih aktivnosti rukometne reprezentacije Srbije shodno novim okolnostima. Trenažni proces naše selekcije je obustavljen u toku današnjeg dana do kompletnih kontrola kojima će biti podvrgnuti igrači i članovi stručnog štaba. U narednim danima u konsultacijama sa Evropskom rukometnom federacijom, Ministarstvom zdravlja i Institutom za javno zdravlje Dr Milan Jovanović Batut biće oformljen plan nastavka i realizacije priprema naše rukometne reprezentacije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button