BIHRUKOMET

Uljarević se vraća u staro jato

Kružni napadač Radovan Uljarević vratio se u matični Leotar nakon što je napustio Slogu iz Gornjeg Vaklufa u kojoj je ostavio sjajan utisak.

Sada već iskusni pivot po drugi put se vraća u matični klub jer je prethodno nastupao u dobojskoj Slogi. Druga Sloga, ona Vakufska, oprostila se od njega na lijep način.

– Miljenik Sloginih navijača i jedan od najborbenijih tigrova, zbog dobijanja posla u državnoj instituciji, nakon godinu i po dana vraća se u svoje Trebinje. Svaku utakmicu je igrao srcem i iz sebe izvlačio zadnji atom snage, i sigurno je da bi to opet ponovio kada bi ponovo zaigrao za Slogu. Kolektiv MRK Sloga zahvaljuje se Keki na svemu što je uradio za naš klub i želimo mu mnogo sreće u životu – stoji na zvaničnoj Fejsbuk stranici Sloge.

Trebinjci su juče počeli pripreme za nastupajuću polusezonu, a svi igrači koji su iznijeli teret uprvom dijelu odazvali su se na start priprema. Kako je trener Darko Tavrić u stručnom štabu selektora Srbiej Tonija Đerone, treninge ćr do njegovog povratka voditi Dragiša Koraćević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button