ATPGRAND SLAMTENIS

Sramne reakcije: Gubi se, druže! Vakciniši se ili umri

Gubi se, druže – stoji na naslovnici lista “The West Australian”. To je jedna od najružnijih reakcija medija iz Australije, a gotovo da nema svjetskog medija u kome deportovanje Novaka Đokovića nije glavna tema.

Izdvojio se i španski “Punto de Break”. Jedan od napoznatijih teniskih sajtova objavio je tekst sa naslovom: “Vakciniši se ili umri”. U njemu se ističe da i Novak Đoković i Australijan open i cјelokupan tenis gube zbog odluke australijskih vlasti o deportaciji srpskog tenisera.

– Kraj sapunice Novak Đoković, događaja koji je postao vијest za cijeli svije. To je realnost i iako to mnoge boli i ne žele to da priznaju, činjenica je da je broj jedan u svijetu tokom pandemije izričito odbio da se vakciniše. Sada je na sve moguće načine pokušavao da zaobiđe pravila kako bi odbranio svoj tron u Australiji i iskoristio prednost svog statusa vrhunske zvijezde. Ali, da se ​​ne lažemo, jedini pogođen ovim pitanjem nije samo srpski teniser. Sam turnir dosta gubi poslije Đokovićevog odustajanja, pošto je Nole za Australiju ono što je Nadal za Rolan Garos ili Federer za Vimbldon – stoji u tekstu španskog medija.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Hot porn
  2. Povratni ping: heckler and koch
Back to top button