RUKOMET

Lasica se izvinio zbog pljuvanja Makedonaca, ali nije izbjegao kaznu VIDEO

Rukometni reprezentativac Crne Gore Marko Lasica izvinio se makedonskoj javnosti zbog gesta koji je napravio nakon meča na Evropskom prvenstvu.

Lasica je sinoć pljunuo ka navijačima selekcije Sjeverne Makedonije, po završetku utakmice koju je njegova selekcija dobila sa 28:24.

– Želim da se izvinim makedonskoj javnosti i objasnim situaciju. Cijeli meč bio sam gađan novčićima i pljuvan, a poslije utakmice takozvani navijač makedonske reprezentacije pljunuo i kada sam bio u njegovoj blizini. Uzvratio sam i napravio grešku i zato se izvinjavam. Izuzetno cijenim makedonsku publiku, njenu posvećenost reprezentaciji i klubovima. Ali, ovi pojedinci koji se nedostojno ponašaju nisu navijači. I Vujović je sinoć pogođen flašom sa tribina. Međutim, i moja reakcija je za svaku osudu i izvinjavam se za moj potez – rekao je Lasica.

Ipak, to mu nije pomoglo da izbjegnesakncije. Disciplinska komisija Evropske rukometne federacije kaznila ga je novčano sa 5.000 evra, s tim da su 2.000 evra “uslovne”, na period od dvije godine.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: guava strain
  2. Povratni ping: สล็อต
Back to top button