RUKOMET

ŠIŠKARJEV SE VIŠE NE STIDI TIMA Petković ostaje na kormilu rukometaša Rusije!

Iskusni rukometni stručnjak iz Banjaluke Velimir Petković predvodiće nacionalni tim Rusije i poslije Evropskog prvenstva iako nije uspio da je dovede među četiri najbolje selekcije svijeta, potvrđeno je iz Rukometne federacije Rusije.

Čelni ljudi tamošnjeg rukometa zadovoljni su napretkom u igri koji je itekako vidljiv otkako je čovjek koji je sa Borcem osvojio Kup IHF 1991. godine stigao na kormilo.

– Ekipa ostavlja najprijatniji utisak, prvi put za šest i po godina koliko radim u federaciji, ne stidim se ruskog muškog tima. Primam ogroman broj poziva podrške, mnogi navijači su shvatili da muški rukomet nije ništa lošiji od ženskog, a ako ekipa igra voljom, predano i sa željom za pobjedom, onda se takvi mečevi mogu gledati sa zadovoljstvom. Nema sumnje u Velimirovu kompetentnost i njegovu želju da radi. Očigledno umije da podigne momke, da izvuče maksimum iz ekipe. Vidim međusobno povjerenje, a to vrijedi mnogo – rekao je predsjednik saveza Sergej Šiškarjev.

Rusi u posljednjem kolu druge faze igraju protiv Njemačke i u slučaju pobjede boriće se za plasman od petog do osmog mjesta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 영화 사이트
Back to top button