BIHRUKOMET

SOKOLOVI RAŠILRILI KRILA Dva povratnika na prozivci Slavije za najviše ambicije

Rukometaši Slavije večeras su startovali sa pripremama za nastavak sezone u Prvoj ligi Republike Srpske.

Šefu stručnog štaba Borisu Tešanoviću odazvalo se 15 igrača, uz opravdan izostanak nekoliko prvotimaca. Za razliku od prvog dijela sezone, u nastavku plavo-bijeli dres neće nositi Simon Mrda koji karijeru nastavlja u Šamotu iz Aranđelovca, dok su povratnici u tim, bek Igor Beribaka i pivot Faris Raonić.

– Ono što je najbitnije jeste da smo sačuvali okosnicu tima. Napustio nas je Mrda kojem želim mnogo sreće u karijeri i da mu ovo bude samo jžstepenica u nizu uspješne karijere. Doveli smo dvojicu igrača na pozicije koje su nam bile bitne. Momcima sam saopštio plan i program, i vjerujem da su se svi zaželjeli treninga – istakao je Tešanović.

“Sokolovi” se nalaze na drugom mjestu tabele Prve lige Republike Srpske, sa samo bodom manje od jesenjeg šampiona ORK Kozare.

– Pokazali smo da smo jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi. Iskren da budem, krivo mi je što nismo bili prvi, jer smo se okliznuli u posljednjem kolu, ali šta je tu je. Naš cilj je da dodatno stabilizujemo ekipu i mlade momke što više stavimo u pogon. Nemamo nikakav pritisak, ali ukoliko nam se ukaže prilika da budemo prvi na tabeli, nećemo bježati od toga – naglasio je Tešanović.
Proljećni dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske startuje početkom marta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Buy punch bar combo,
  2. Povratni ping: 다시보기
Back to top button