REGIONRUKOMET

BILO BI ZANIMLJIVO Vujović prvi put na klupi ženskog tima!?

Legenda svjetskog rukometa Veselin Vujović mogao bi po prvi put u trenerskoj karijeri da sjedne na klupu ženskog tima, jer postoji velika šansa da preuzme Podravku.

Makedonski mediji su lansirali priču, a hrvatski potvrdili da je Vujović na pragu preuzimanje Podravke Vegete kojoj ne ide baš najbolje u ovoj sezoni Lige šampiona.

– Postoji kontakt, ali ništa konkretno – kratko je poručio Vujović zagrebačkim “Sportskim novostima”, dok je predsjednik koprivničkog kluba Ivan Pal takođe ostao “zakopčan”.

– Razgovarali smo s velikim brojem trenera, ali još nismo donijeli nikakvu konkretnu odluku.

Vujović je prošlu sezonu završio na klupi banjalučkog Borca sa kojim nije uspio da osvoji titulu, a onda se po drugi put vratio u Vardar. Uprkos dobrom početku sezone uslijedila je serija poraza i raszlaz dvije strane, pa je od tada bez angažmana. Zbog njegovog temperamenta i zahtjevnosti bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi sarađivao sa damama. Nema sumnje da bi Podravka njegovim angažovanjem značajno dobila na popularnosti jer je harizmatični stručnjak jedan od najomiljenijih osoba iz rukometa “od Vardara pa do Triglava”.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button