KOŠARKAREGION

Grobari ispratili Partizan u Niš

Iznenađenje na završnom treningu Partizana uoči puta za Niš. Crno-bijele je u dvorani Pionir, na treningu koji je prethodio pakovanju stvari i odlasku na finalni turnir Kupa Radivoja Koraća sačekalo nekoliko desetina Grobara u nameri da ekipi Željka Obradovića jasno stave do znanja kako će od petka do nedelje imati veliku podršku i u hali Čair.

Uz pjesmu „Gde god ti da igraš…“, pristalice kluba iz Humske su udahnule dodatnu energiju igračima i članovima stručnog štaba, kako bi nastavili nisku uspjeha u Nišu, gde su slavili u prethodna tri izdanja kupa (ono iz 2021. igralo se u Novom Sadu, tad je najbolja bila Crvena zvezda).

Prvi meč na turniru Parni valjak igra u petak od 21.00 čas protiv Borca iz Zemuna.

– Kup je specifično takmičenje, iziskuje da se svaki protivnik maksimalno poštuje. Tako ćemo pristupiti utakmici protiv Borca. Analizirali smo njihovu igru, naravno da želimo da se plasiramo u polufinale. To je jedini cilj koji imamo. Uradili smo dobar skauting kao što uvijek rade moji pomoćnici, pripremili igrače za tu utakmicu i nadamo se da ćemo mi biti ti koji će u subotu igrati polufinale, predočio je Željko Obradović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button