ATPTENIS

ĐOKOVIĆU OVACIJE U DUBAIJU: Hvala svima!

Prvi meč u 2022. godini Novak Đoković odigrao je u Dubaiju. Dobro je poznato šta se sve dešavalo u Australiji i zašto najboljem svjetskom teniseru nije dozvoljeno da učestvuje na prvom grend slemu sezone, ali to je sada iza njega.

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima Đoković je dočekan kao šampion, uz ovacije i srpske zastave na tribinama.

– Bilo je divno. Nisam mogao da očekujem bolji prijem ovde. Prošlo je malo vremena od kada sam igrao posljednji meč, ali sve je bilo divno. Navijači su bili fantastični. Bilo je neizvjesno kako će me publika dočekati, nisam znao zaista. Priželjkivao sam najbolje, ali ovo je bilo još bolje od toga. Hvala svima od srca, rekao je Đoković.

Prethodni turnir na kom je učestvovao bio je još u novembru prošle godine, kada je predstavljao Srbiju na Dejvis kupu u Madridu. Bar što se ovog meča tiče, pauza nije ostavila traga.

– Mogu da budem zadovoljan mojom igrom, pobijedio sam u dva seta. Bilo je momenata kada sam igrao jako dobro, ali i momenata kad sam pravio neiznuđene greške zaredom. To je i moglo da se očekuje poslije duge pauze. Drago mi je da sam dobio u dva seta protiv talentovanog igrača. Sve u svemu, vrlo prijatno iskustvo za mene. Moram biti zadovoljan nakon duge pauze bez meča. Odigrao sam solidan meč, ali nije mi se dopao procenat prvog servisa, na momente je bilo odlično, ali zbog vjetra sam izgubio ritam. Kada je trebalo da budem agresivan, uspio sam. Igrao sam protiv talentovanog protivnika, rekao je Đoković za Sport klub.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button