KOŠARKAREGION

Aleksa Avramović: Stradao je nos, rival je dobio bitku, ali napašćemo ostale trofeje!

Aleksa Avramović definitivno neće finale Kupa Radivoja Koraća pamtiti po dobrom. Pored poraza od Crvene zvezde, susret je završio i sa slomljenim nosem.

– Dobro se osjećam. Dobio sam udarac i slomljen je nos. Pauziram samo danas, već sutra se vraćam, samo da mi se uradi maska. Dvije-tri nedelje mi je obavezno da nosim masku. To je nešto što se često dešava u sportu, nije to nikakva novost. Ovde smo svi u službi reprezentacije, da pomognemo svako koliko može da ostvarimo obe pobjede nad Slovačkom. Biće važne obe utakmice za nastavak takmičenja, rekao je na današnjem okupljanju Orlova Avramović.

Kup je završen ubjedljivim porazom od Crvene zvezde, ali Avramović ne klone duhom, već najavljuje da će cio tim da se podigne iz nokdauna i napasti sve preostale trofeje.

– Atmosfera je bila fantastična, Crvena zvezda je pobijedila, čestitao sam im na trijumfu. Jednostavno, ostaje gorak ukus, jer prvi trofej koji smo mogli da osvojimo – nismo. Nećemo klonuti duhom, napadamo sve ostalo što možemo napasti. Posedujemo kvalitet, možda smo bili u blagom padu forme kroz neke prethodne utakmice. Podići ćemo se i pronaći pravi put do osvajanja trofeja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button