EVROPAKOŠARKA

Šengelija jeste otišao iz Moskve, ne i iz CSKA!

Svakakve informacije pojavljuju se posljednjih dana u vezi sukoba Rusije i Ukrajine. Primjer takve informacije je da je Tornike Šengelija svojevoljno napustio CSKA iz protesta zbog ratnog sukoba Rusije i Ukrajine, koja je munjevitom brzinom odjeknula na svim krajevima evropskog kontinenta.

Tako je list iz Gruzije Komersant objavio vijest, sa sve Šengelijinim izjavama da “ne može više da igra za klub u vlasništvu ruske vojske“, što je zaista trebalo da bude potvrda istinitosti vijesti, da bi ubrzo sve demantovao agent kapitena reprezentacije Gruzije.

Da zaista nešto nije kako treba vidjelo se po objavi Vila Klajburna, Šengelijinog saigrača iz CSKA, koji je prokomentarisao jednu od objava specijalizovanih košarkaških portala samo sa “laž“. Nedugo zatim oglasio se Nikos Varlas koji zastupa Šengeliju i sve demantovao.

– Toko Šengelija nije dao nikakvu izjavu, ni za jednu novinu. Trenutno je fokusiran na dobrobit svoje porodice, a odluku o svojim daljim koracima iznijeće prvo klubu, sa kojim će da razgovara, objavio je Varlas, inače nekadašnji novinar.

Eurohoops tvrdi da Šengelija zaista jeste napustio Moskvu zajedno sa porodicom, ali da je njegov ugovor sa CSKA i dalje validan, te važi do juna 2023. godine. On je već nekoliko nedelja povrijeđen, tako da ne igra već mjesec dana, što takođe može da bude jedan od razloga zašto je mogao da ode iz glavnog grada Rusije dok traje klupska sezona.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 티비위키
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button