KOŠARKANBA

Lebron: Ja sam igrač, ne GM; Vidim se u Lejkersima

Suprotno spekulacijama posljednjih nekoliko dana, Lebron Džejms izjavio je da bi volio da završi karijeru u Los Anđeles Lejkerima.

– Ovo je organizacija u kojoj se vidim. Tu sam. Tu sam, vidim se u ljubičasto-zlatnom dokle god mogu da igram – rekao je Džejms.

Buru je izazvala izjava Džejmsa da će sa svojim sinom Bronijem igrati posljednju sezonu u karijeri, gdje god to da bude. Broni ima 17 godina i može da zaigra u NBA tek u sezoni 2024/2025.

– Imam i taj cilj, ako je moguće – ne znam da li je uopšte moguće – ako mogu da igram sa sinom, volio bih to. To je nešto što bi svaki čovek želio u životu, to je najljepše nešto što može da se desi. To ne znači da ne želim da budem u Lejkersima.

Džejms ima još godinu dana ugovora, a na ljeto će moći da potpiše dvogodišnje produženje ugovora vrijedno više od 97 miliona dolara.

Takođe, Lebron je istakao da je on samo igrač i da ne donosi nikakve druge odluke, pošto se često govori o tome da je Džejms upleten u neke odluke menadžmenta.

– Ja ne dirigujem. Pitaju me za mišljenje, ja ga dam, kažem ono u šta vjerujem, ali ne donosim nikakve odluke. Zato imamo menadžment – zaključuje Džejms.

Lejkersima ne ide dobro ove sezone, trenutno imaju skor od 27 pobjeda i 32 poraza.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button