BIHRUKOMET

Dervenćani spremni: Slavija prvo u nizu finala

Rukometaši Dervente u nedjelju nastavljaju borbu u Prvoj ligi Republike Srpske pošto će ugostiti jednu od najboljih ekipa lige Slaviju.

Poslije polusezone za zaborav zimus su odlučili da ozbiljno renoviraju igrački kadar pa su se u klub vratili iskusni Branko Mišanović, Beni Škrga, Stanko Stanković i Danijel Božić. Sasvim dovoljno da trener Milorad Bjelošević na raspolaganju ima dosta jači tim koji želi što prije da se pomjeri ka sredini tabele.

– Utakmica sa Slavijom prvo je u nizu finala. Znamo šta nam je raditi i vjerujemo u pozitivan rezultat na otvaranju drugog dijela sezone. Iza nas su jake provjere, zadovoljni smo, tražili smo svoju igru, uigravali ekipu za ono što nas čeka. Odigrali smo i jednu zvaničnu utakmicu, gdje smo spletom okolnosti poraženi u posljednjim sekundama od Kozare u Gradišci u okviru Kupa Republike Srpske – navodi Bjelošević.

Poslije 11 utakmica Derventa je na predzadnjem mjestu tabele sa sedam bodova, tri manje od Kotor Varoša koji je na 10. mjestu. Slavija je drugoplasirana, sa 15 bodova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트
  2. Povratni ping: Loring Ward
  3. Povratni ping: Parasol kopen
  4. Povratni ping: 가상자산평가
Back to top button