EVROPAKOŠARKA

Radonjin poziv: Treba nam jača podrška nego protiv Reala

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da će ekipa pokušati da izvuče sve iz sebe kako bi odigrala dobru utakmicu protiv Makabija i poziva navijače da pruže još veću podršku nego što je to bio slučaj u duelu sa Real Madridom.

Samo dva dana poslije velikog slavlja nad Kraljevskim klubom, crveno-beli čekaju Ponos Izraela u dvorani Aleksandar Nikolić u okviru 29. kola Evrolige (četvrtak, 19h).

– Dolazi nam Makabi, ritam je žestok. Nije je to samo utakmica od sinoć, nego i od pre dva dana, pa pre toga… Nadam se da ćemo imati dovoljno energije da možemo da igramo i da budemo konkurentni ekipi Makabija. To je odlična ekipa, individualno veoma dobar tim, imaju igrača na svakoj poziciji koji mogu mnogo toga da pokažu. Moraćemo da budemo dobri. Moram da vidim koliko ćemo imati i energije, što će poizvesti i pitanje koncentracije tokom meča. Verujem da ćemo uz podšku naših navijača moći da se nadamo dobrom rezultatu – rekao je Radonjić.

Svjestan je crnogorski strateg kakav okršaj je pred njegovim timom. Nevjerovatno gust raspored dodatno otežava situaciju.

– Odigrali smo jedan meč, ali nismo ga analizirali u odnosu na sutrašnju situaciju. Moramo da budemo veoma dobri, da nam odbrana bude dobra , njihovi napadači imaju mnogo poena u rukama. Videćemo kako ćemo mi da izgledamo. To je u ovom trenutku najveća enigma. Nadam se da ćemo biti dobro. Očekujem da će momci sutra biti malo bolje, koliko – videćemo. Da izvučemo sve iz nas u ovoj sitauciji.

Podrška navijača mogla bi da bude od presudnog značaja.

– Daćemo sve od sebe. Očekujem bolju podršku navijača. Protiv Reala je bila dobra, ali sutra mora da bude bolje. Treba nam bolja – zaključio je Radonjić.

Zvezda je u seriji od tri uzastopna trijumfa u elitnom takmičenju. Trenutno je na devetom mjestu uz skor 10-12, gledajući tabelu bez ruskih klubova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button