KOŠARKANBA

Grin o Jokiću: Ovako je tebi svakog dana?

Košarkaš Denver Nagetsa Džef Grin objasnio je kroz jednu sitauciju na terenu igru Nikole Jokića. On je istakao da srpski centar ima sposobnost da povede tim onda kada je to najpotrebnije.

– Igrali smo utakmicu protiv Sakramenta. Primio sam loptu na niskom postu i čuvao me je Dearon Foks. Na video snimku je to izgledalo ludo. Faktički su me ‘utrojili’, okrenuo sam se prema čeonoj liniji i drugi protivnički igrač se tu pojavio. Onda sam se okrenuo ka sredini i tu se pojavio još jedan igrač. Jokić je sjedio iza mene dok smo gledali taj snimak utakmice. Okrenuo sam se ka njemu i rekao – Znači ovako je tebi svakog dana – objasnio je Grin.

On je dodao i da nema dilemu da će Jokić biti MVP, kao i da mu je nevjerovatno to koliko srpski igrač ne razmišlja o individualnim prinanjima.

– Reći ću i da volim sladoled najviše na svijetu, ali posle deset dana sladoleda, i on dosadi. Postoje i druge stvari koje volim jednako kao košarku, ili više – rekao je Jokić poslije pobjede nad Kingsima u kojoj je upisao 38 poena, uz 18 skokova i sedam asistencija.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button