KOŠARKAREGION

Poznato koliko mora da pauzira Ostin Holins

Jedan od heroja Zvezdinog trijumfalnog pohoda na Niš i jedan od tri poluge ekipe uz Nikolu Kalinića i Nejta Voltersa, Ostin Holins nije mogao da nastavi utakmicu sa Ponosom Izraela poslike nezgodnog pokreta u regiji kolena, iako je imao silnu želju da ostane i pomogne saigračima zbog čega je dobio gromoglasni aplauz pune dvorane Aleksandar Nikolić.

Pokušao je, ali mu struka nije dozvolila već je reagovala uvođenjem kapitena Branka Lazića. Otišao je pravo u svlačionicu, vratio se na klupu nešto kasnije, ali u igru više nije ulazio.

Trener Dejan Radonjić nije želio odmah poslije utakmice da se bavi prognozama o težini Holinsove povrede već je najavio da će strpljivo sačekati rezultate specijalističkih pregleda.

Kako se može čuti, Holinsu je određeno mirovanje do ponedeljka, poslije čega će uslijediti nova kontrola povrijeđenog koljena, kako bi se utvrdilo vreme izostanka sa parketa.

To znači da Holins sigurno neće igrati protiv Studentskog centra u ponedeljak od 18.00 časova, dok slijedeći meč u Evroligi Zvezda igra u petak kada gostuje Barseloni u Blaugrani.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Fysio Dinxperlo
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button