BIHKOŠARKA

Budućnost napravila još jedan korak ka prvom mjestu

Košarkaši Budućnosti savladali su Student Igokeu sa 87:77 u 19. kolu Prve lige Republike Srpske i napravili još jedan korak ka prvoj poziciji pred plej of.

Bijeljinci su bili nadmoćni u prve tri četvrtine poslije kojih su vodili sa 23 poena razlike, ali je mladi tim Igokee u posljednjem kvartalu uspio da stigne do podnošljivog poraza. Domaće je do 16. pobjede u sezoni predvodio Milivoje Božović sa 20 poena, 15 je dao Haris Ćurevac, 14 Rajko Gutalj, a 13 Dinko Peljto. Na drugoj strani najbolji je bio Amsal Delalić sa 25 poena.

Mladi košarkaš pokazao je zašto trener prvog tima Aleksandrovčana Dragan Bajić sve češće odlučuje da ga uvrštava među 12 najboljih “igosa2 koji se uspješno takmiče u ABA ligi. Budućnost je sada na omjeru 16-3, dok Student Igokea ima 9-10.

U drugom meču današnjeg programa Akademija Borac savladala je Rogaticu sa 76:74, štzo takođe id ena ruku ekipi Josipa Pandže, jer su Rogatičani ovim porazom ispali iz trke za prvo mjesto tri kola prije kraja regularnog dijela takmičenja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Loring Ward
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button