FUDBAL

Eriksen ima koronu, ali hoće da igra za reprezentaciju

Kristijan Eriksen propustio je zbog koronavirusa poraz Brentforda od Lestera, ali još uvijek se nada da neće morati da propusti povratak u reprezentaciju.

Najavljen je veliki povratak Kristijana Eriksena u reprezentaciju Danske, na stadion na kome je doživio zastoj srca na Evropskom prvenstvi 12. juna prošle godine.

Kao šamar je stigla vijest da je Eriksen testiran pozitivno na koronavirus, ali iz Fudbaslkog saveza Danske kao i menadžer Brentforda Tomas Frank optimistični su po pitanju njegovog nastupa za reprezentaciju.

– Za Kristijana će biti zaista sjajna i velika stvar da zaigra za Dansku. Nevjerovatan je momenat bio kada je zaigrao za Brentford protiv Njukasla nakon svega što se dogodilo. I kada se dogodi taj veliki povratak u reprezentaciju, dalje će sve biti samo fudbal – rekao je Tomas Frank.

– Razgovaramo sa Kristijanom i Brentfordom oko cijele situacije. Očekujemo Kristijana što je prije moguće. Radujemo se njegovom dolasku i nastupima protiv Holandije i Srbije – poručili su iz FS Danske.

Dansku u predstojećoj reprezentativnoj pauzi očekuju prijateljski mečevi sa Holandijom i Srbijom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button