BIHRUKOMET

Borac u problemu pred Leotar, Mikić možda i bez Miljkovića

Trener rukometaša Borca Mirko Mikić ima velikih problema sa sastavom ekipe pred večerašnji derbi sa Leotarom (19 časova), a eventualni izostanak Stefana Miljkovića uz sve ostale probleme bio bi gotovo nenandoknadiv gubitak.

Nastup iskusnog beka biće pod znakom pitanja sve do starta meča, a kako trener Banjalučana već duži period ne može da računa na Marka Lukića, Amara Gračića, Božu Tepića i Nemanju Milovca, veliko je pitanje na koji način bi neutralisao Miljkovićev izostanak. Ovaj igrač najvažniji je u defanzivnoj postavci, a u minulih nekoliko utakmica morao je da preuzima veću ulogu i u napadu upravo zbog izostanaka saigrača.

– Imamo stvarno velikih problema, na treninzima nas je bilo po 12, 13, ali nema vajde od kukanja. Igraće oni koji su zdravi i spremni, a ja bih ovim putem pozvao publiku da dođe i pomogne nam. Stavrno bi nam to mnogo značilo, posebno u trenutku kada se suočavamo sa problemima – rekao je Mikić.

Banjalučani su prvi na tabeli sa 33 boda, Sloboda ima 27 uz meč više, dok je Leotar treći sa 25. Prvi meč ove dvije ekipe otišao je na stranu “crveno-plavih” koji su slavili u posljednjim sekundama sa 30:29.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button