BIHKOŠARKA

BUDUĆNOST ČEKA ZVORNIČANE Sada slijedi ono pravo

Prve polufinalne utakmice plej-ofa Prve košarkaške lige Republike Srpske na rasporedu su u subotu, a lider nakon ligaškog dijela takmičenja Budućnost BN od 17 časova ugostiće Drinu Princip.

Bijeljinci su takmičenje završili sa skorom 19-3, a jedan od tih poraza doživjeli su upravo od Zvorničana koji gaje ambiciju da mogu napraviti iznenađenje iako su sa četvrtog mjesta ušli u doigravanje sa učinkom 15-7.

– Trenirali smo naporno cijele sezone za predstojeće utakmice. Ovo sada je najljepši dio sezone, pa ćemo dati sve od sebe da ispunimo ambicije, da se plasiramo u najviši rang. Atmosfera u ekipi je odlična, podržavamo jedni druge, vjerujemo u jedni druge. Pozivam sve Bijeljince i nadamo se da će biti naša podrška pred najvažniju utakmicu sezone. Dođite i budite naš šesti igrač – rekao je košarkaš domaćih Elmir Džafić.

Budućnost bi zaista trebalo da ima veliku podršku sa tribina, pošto je najavljen dolazak svih selekcija kluba na ovaj meč.

Drugi polufinalni par čine Slavija i Rogatica i prvi meč biće igran u Istočnom Sarajevu (subota, 19.30). Ekipe su ligaški dio završile sa istim skorom (16-6), a domaćin ovog meča slavio je u oba odmjeravanja snaga ove sezone. Sudeći prema trenutnoj formi i sada je favorit.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: toronto weed delivery
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button