EVROPAKOŠARKA

Rasulo u Realu

Nezapamćen raspad Real Madrida. Ovakva kriza u eri Pabla Lasa nije postojala, a što je najčudnije, nije izgledalo da će do ovakve crne serije doći.

Naime, Madriđani su trenutno u seriji od tri poraza u Evroligi, a istinska blamaža je viđena sinoć kada je Real prokockao 18 poena prednosti protiv Bajerna koji je ubacio čak 39 poena u poslednjoj dionici i tako došao do velikog trijumfa.

Međutim, vijesti koje stižu iz Španije nisu samo vezane za poraze, uprava kluba je krenula sa ozbiljnim promjenama.

Kako navode tamošnji mediji. Tomo Ertel i Trej Tompkins su sklonjeni iz tima i imaju dozvolu kluba da pronađu novu sredinu.

Uprava kluba je pomenutim košarkašima saopštila da više ne računa na njih, a Laso je shodno tome odredio minutažu na meču protiv Bajerna. Ni Ertel ni Tompkins nisu bili u sastavu i slobodni su u potrazi za novim angažmanom.

Ipak, ni tu nije kraj. Jabusele je navodno kažnjen zbog neposrtskog ponašanja, ali ostaje da se vidi kakva je tačno kazna u pitanju. Šuška se i o odlasku Najdžela Vilijamsa Gosa koji takođe ima lošu sezonu.

Kada su u pitanju eventualni dolasci za narednu sezonu, najviše se spominju Raulzinjo Neto i Fakundo Kampaco koji nema minutažu u dresu Denver Nagetsa.

Velika rekonstrukcija sastava je potrebna.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: arimidex kaufen
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button