KOŠARKANBA

Jokić nervozan, Denver “visi”…

Nije dobro krenulo za Jokića i Denver. Golden Stejt je stekao prednost 2:0 na početku plej-ofa. Poslije 16 razlike u prvom, bilo je još ubedljivije u drugoj utakmici 126:106, pa šestostruki prvak ima zasluženu prednost pred put u Kolorado.

Nikola Jokić, iznerviran stanjem na semaforu i ponašanjem možda „najprljavijeg“ igrača lige Drejmonda Grina, oko pet minuta prije kraja je isključen zbog čega će po lošem pamiti ovo gostovanje.

Grin je gestikulacijom dosolio situaciju pred kraj, provocirao centra Denvera mahanjem prilikom napušta naj terena, uz to ga je i imitirao još u prvom delu. U takvim okočlnostima Nikola je bio vidno nervozan i na kraju je popustio pod pritiskom.

Jokić bio najbolji košarkaš gostiju. Dao je 26 poena, ostvario 11 skokova i uz četiri asistencije i dve blokade vukao koliko je mogao. Ma drugoj strani blistao je oporavljeni Stefon Kari (34 poena, pet trojki iz deset pokušaja), Klej Tompson brojao je do 21, Nemanja Bjelica je ubacio deset poena uz samo jedan promašaj, a meč prelomila partija Džordana Pula koji je imao 29 poena.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button