EVROPAKOŠARKA

Obradović poslije Burse: Mogu i da odem…

Poraz i eliminacija od Burse svima je teško pala. Emotivno je to jako teško palo i treneru Partizana Željku Obradoviću.

– Želim da čestitam Bursi na pobjedi. Ovo je bila jedna, eliminaciona utakmica. Žao mi je zbog mojih igrača i publike koja je došla. Preduzimam odgovornost za poraz u smislu svega što se dešavalo na terenu. Ne želim da ulazim u detalje. Mislim da smo imali šansu da veoma lako zavšrimo, ali nismo. Preuzimam odgovornost za sve što se dešavalo u toku utakmice. Logično je da je tako, da imam iskustva, da ja preuzimam odgovornost. Žao mi je što smo potrišili godinu dana iskustva, da dođemo u ovoj poziciju. Žao mi je navijača, žao igrača. Ali ispalo je tako.

Riječi su same išle.

– Jedan od najtežih poraza u karijeri. Znam koliko smo u Partizanu željeli… Sve je bilo dobro u sezoni, osim finala kupa sa Zvezdom. Znam koliko se ulažu predsjednik kluba, sportski direktor, stručni štab i igrači. I naravno da je teško. Ko zna koliko će me držati. Ušao sam u svlačionicu i nisam znao ni da im kažem kad imamo slijedeći trening, jer nisam imao ideju u glavi da može da se ovako završi. Ostaje plej-of ABA lige. Kako god da zvučalo treba da izvučemo pouke i pripremimo se. Nevjerovatne stvari se dogodile.

I za kraj:

– Došao sam na tri godine. Jedino ako je klub nezadovoljan mojim radom, ako postoji neko bolji – nema problema (da odem). I da je prošlo ovde (u Evrokupu) najbolje, ja bih ostao da radim. Teško je, ali ovo je život. Sve ću da izanaliziram, ali nema nam druge nego da radimo zajedno i držimo se zajedno. Ako sam ja problem, nema nikakvih problema…

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button