BIHRUKOMET

MIKIĆ NAKON VOGOŠĆE: Kako se bliži kraj sezone pritisak je sve veći, moramo ostati skoncentrisani do kraja!

Rukometaši Borca preskočili su još jednu prepreku na putu do titule. Rutinski su savladali Vogošću, a trener crveno-plavih Mirko Mikić smatra da su bodovi jedino što će se pamtiti poslije ove utakmice.

– Bodovi su najbitniji. Po igri se vidi da se bliži kraj sezone. Pritisak je sve veći i veći. Trudimo se da normalno radimo, ali pritisak ostavlja traga na igrače, to se vidi. Igrali smo protiv fizički najjače ekipe u ligi. Znači smo da će biti teška utakmica, obzirom da smo “lakši” od njih. Spremili smo se na trčanje, mislim da smo odbranu jako dobro odradili. Berin (Brkić) je u pravim momentima bio na visini zadatka i to je rezultiralo pobjedom, rekao je Mikić.

Slijedi derbi protiv Izviđača u Ljubuškom?

– Za nas je svaka utakmica do kraja derbi. Trudimo se da ne pravimo razliku između treninga i utakmice. Spremaćemo se detaljno za taj meč, kao i za sve do sada. Otićemo tamo da odigramo kako treba, a to je da se koncentrišemo na sebe, da pokušamo naći slabe strane protivnika i da ispravimo greške sa ove utakmice, istakao je Mirko Mikić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button