BIHKOŠARKA

Peljto za SNM: Biće praznik košarke, uloga favorita neće uticati na nas

Košarkaši Budućnosti i Slavije sutra igraju prvi meč finale serije za šampiona Republike Srpske, a uloga favorita na strain je Bijeljinaca koji nisu izgubili od dolaska na klupu Josipa Pandže.

Jedan od iskusnijih u redovima prvog favorita lige Dinko Peljto pet puta je u karijeri ulazio u najviši rang takmičenja u BiH, tako da se sigurno zna nositi sa pritiskom I ulogom koji ova serija nosi.

– Maksimalno poštovanje za ekipu Slavije, momke na terenu i trenera koji su uradili vrhunski posao, kao i kompletnu organizaciju kluba. Krcata dvorana kada igraju domaće utakmice dovoljno govori o svemu. Pravo je uživanje igrati u takvoj atmosferi. Ipak, mi smo u seriji od 17 pobjeda i svjesni smo da smo favoriti svaku utakmicu bilo gdje da igramo. Profesionalci smo, tako da pritisak te uloge sigurno neće uticati na ekipu – rekao je Peljto za SNM.

Dobra posjeta očekuje se i u sutrašnjem meču (19 časova) u sali bijeljinske Gimnazije.

– Siguran sam da će svaki meč biti praznik košarke i da će gledaoci uživati u finalnoj seriji – naglasio je Peljto.

Budućnost je obje ovosezonske utakmice sa ekipom iz Istočnog Sarajeva riješila u svoju korist. U prvom dijelu sezone bilo je 94:69, a početkom aprila slavila je u gostima sa 68:64.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: แทงหวย
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button