KOŠARKANBA

Šek govori i slovenački: Zelo dobro VIDEO

Dalas Meveriksi su dobili Jutu Džez u noći između ponedjeljka i utorka uz 33 poena Luke Dončića. Tako vode u seriji 3-2, a poslije meča je posebno za razgovor bio zainteresovan Šekil O'Nil iz studija ESPN.

– Prvi meč je bio malo težak, ali ne radi se o meni. Ovaj tim je poseban, naša odbrana je bila fenomenalna. Mislim da smo igrali najbolju odbranu ove sezone i ništa nije još gotovo, moraćemo da igramo i dalje ovakvu odbranu – rekao je Luka Dončić na pitanje iz studija.

Na konstataciju Čarlsa Barklija da je Džejson Kid odradio sjajan posao kada je Dončić bio povređen, Slovenac je nastavio da hvali svog trenera.

– On je sjajan cijele sezone. Radi fenomenalan posao sa svima, priča sa svima i naša odbrana je bolja ove sezone. Zato smo dobili mnogo utakmica i zato mnogo cijenim ono što je uradio, posebno u te prve tri utakmice. Ja se nikad nisam brinuo, mislim da imamo sjajan tim i ako neko odsustvuje, onda sljedeći čovek istupa i imamo takav mentalitet. Vjerujem mom timu, imamo sjajne igrače, sjajne ratnike i nisam zabrinut.

Šekil O’Nil nije čestitao Luki Dončiću na slovenačkom, vjerovatno poučen lošom pripremom za razgovor sa Nikolom Jokićem na srpskom. Tražio je od igrača Dalasa da mu kaže kako se kaže veoma dobro na njegovom jeziku.

– Zelo dobro, to znači veoma dobro. Naučiću te psovke drugi put – dodao je Dončić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button