KOŠARKANBA

Koliko je ozbiljna Bogdanova povreda?

Košarkaši Atlanta Hoksa eliminisani su iz plej-ofa porazom od Majami Hita, a u petoj i posljednjoj utakmici serije tim iz Džordžije nije mogao da računa na srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića, koji je duel propustio zbog povrede koljena.

Atlanta je izgubila, iako je Majami igrao bez najboljeg igrača Džimija Batlera.

Novinarka NBA TV Rebeka Harlos jedan sat pred početak utakmice je izjavila da činjenica da Bogdanović neće igrati ne predstavaja iznenađenje i da je on „drugi najkonstnantniji strijelac“ Hoksa u ovoj sezoni.

 – Bogdan se u poslijednje dve nedjelje muči sa poredom koljena i igrao je kroz određen stepen bola. Međutim, jutro pred utakmicu tokom šuterskog treninga bol se pojačao, a kada je počelo zagrijavanje pred meč osoblje Atlante procijenilo je da ne bi bilo bezbjedno ako bi Bogdanović nastupio – izjavila je novinarka NBA TV.

Posle četvrte utakmice trener Atlante Nejt Mekmilan izjavio je da je ranije nego što je mislio iz igre „izvadio“ Bogdanovića jer je srpski bek „imao umorne noge“.

U narednoj rundi plej-ofa Majami igra protiv boljeg iz serije Filadelfija – Toronto, u kojoj američki tim trenutno vodi sa 3-2.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button