BIHKOŠARKA

DRUGI ČIN DRAME Slavija uz huk iz 2.000 grla juri 2:0, Budućnost spremila odgovor

Košarkaši Slavije i Budućnosti odmjeriće snage u drugoj utakmici finalne serije Prve lige Republike Srpske (subota, 19 časova).

“Sokolovi” su trijumfovali u prvom duelu u Bijeljini, preuzeli prednost domaćeg terena i sada će imati priliku da pred svojim navijačima potvrde brejk, ali trener Aleksandar Damjanović svjestan je da to neće biti lako učiniti.

– Šanse su podjednake što se tiče ove utakmice, Mi se nadamo i velikoj podršci publike, prešli smo u novu dvoranu i nadam se da će i ona biti ispunjena do posljednjeg mjesta kao što je to bio slučaj u staroj dvorani, to nama mnogo znači – rekao je Damjanović.

Bijeljinci, s druge strane, žele da se revanširaju rivalu i seriju koja se igra na tri pobjede vra-te na početak. Ako je suditi po prvom duelu, drame neće nedostajati, a sigurno će I ugođaj biti vrhunski, pošto “sokolovi” čekaju šampiona ligaškog dijela u novoj dvorani na “Trgzu Srbija” koja može da primi oko 2.000 gledalaca. Prema najavama iz Istočnog Sarajeva lako je moguće da sve stolice budu zauzete.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button