KOŠARKAREGION

OPTIMIZAM U IGOKEI Da izborimo majstoricu i vratimo se u Ljubljanu!

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić i jedan od najboljih igrača Dalibor Ilić vjeruju da će Cedevita Olimpija pasti u Laktašima i da će “Igosi” izboriti majstoricu.

Druga utakmica četvrtfinalne serije na programu je u srijedu od 19 ćasova u Laktašima, a u slučaju trijumfa domaćih odlučujući meč biće igran u subotu u Ljubljani”.

– Očekujem za stepen bolju reakciju mog tima pogotovo u defanzivnom dijelu, a ofanzivo mogu reći sam zadovoljan jer smo šuterski bili raspoloženi. Te dobre stvari trebamo da prenesmo u ovaj meč. Naravno da očekujem da u nekim segmentima protivnik ima malo lošiji dan kako bismo se mogli nadati pozitivnom rezultatu.  Imamo želju da odemo na majstoricu u Ljubljanu, pa se nadam i podršci navijača – rekao je Bajić.

Ilić je bio na visini zadatka i u prvoj utakmici, ali to nije bilo dovoljno.

– Iskoristili smo ovih nekoliko dana se odmorimo i korigujemo stvari koje nisu bile dobre. Igramo pred domaćom publikom i treba da izađemo sa puno više samopuzdanja, puno više agresivnosti, prije svega da odbranimo svoj teren. Željni smo pobjede i nadam se da ćemo seriju vratiti u Ljubljanu – naglasio je Ilić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: cartel disposable
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button