BIHRUKOMET

Ivanović: Poslije tri druga mjesta nadam se da je došlo vrijeme da budemo šampioni

Trijumfom protiv Slavije u 22. kolu rukometaši Hercegovine ostali su u najužem krugu favorita za osvajanje titule, a u slučaju da se iz Dervente vrate neporaženi, imaće ogromne šanse da ispune cilj.

Iako trener-igrač Nemanja Ivanović kaže da pred tim nije stavljen nikakav imperativ, želi prije svega zbog svojih saigrača da dođu do krune. Svi momci osim golmana Stojanovića ponikli su u Nevesinju, već godinama su u samom vrhu Prve lige Republike Srpske, ali im je tri puta izmaklo prvo mjesto.

– Nadam se da je došlo vrijeme da osvojimo prvenstvo poslije tri druga mjesta. Posebno bi nam značilo zbog promocije naše škole rukometa i naše satisfakcije. Čak i ako izgubimo u Derventi, imamo dobre šanse, jer dočekujemo ORK Borac i Višegrad na domaćem terenu. Ali ne razmišljamo tako, želimo da ostavimo dobar utisak protiv ekipe koja u drugoj polusezoni igra sjajno. S obzirom na to da sam igrao u ovom klubu, poznajem većinu momaka i drago mi je da su se vratili gdje pripadaju poslije krize u prvom dijelu – rekao je Ivanović za “Glas Srpske”.

Priznaje da ekipa osjeća pritisak kako se prvenstvo bliži kraju.

– Dobili smo Slaviju prilično lako. Sve je ispalo dobro, iako nam je svaka utakmica teža nego što je uobičajeno – podvukao je Ivanović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button