BIHRUKOMET

Derventa skinula Hercegovinu sa vrha

Rukometaši Dervente još jednom su pokazali su da su najbolji tim Prve lige Republike Srpske jer su sa lakoćom savladali dosadašnjeg lidera Hercegovinu sa 26:25.

Dva nevjerovatno različita poluvremena viđena su u gradu na Ukrini. U prvom je postojao samo jedan tim na terenu. Domaći su od samog starta preuzeli kontrolu i povećavali prednost iz minuta u minut. Kako su na odmor otišli sa velikih 17:9 činilo se da je pitanje pobjednika riješeno, ali nije bilo tako.

Hercegovina je u nastavku igrala kud i kamo bolje i imala priliku da kući odnese bod. Ipak, golman Gojko Topić je u posljednjem napadu odbranio zicer, a čak i da nije, sudije su pokazale da je rukometaš gostiju napravio prestup.

Kod domaćih je najraspoloženiji bio Stanko Stanković sa osam golova, a sedam je postigao Goran Zemunović. Darko Drašović je dao sedam za Hercegovinu, šest je dao Vojislav Čabrilo, a po pet su dali Đorđe Babić i nekadašnji član Dervente Nemanja Ivanović.

Derventa sada ima 17 bodova i na devetom je mjestu, dok je Hercegovina ostala na 26, pa ima jedan manje od novog lidera Višegrada.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button