BIHKOŠARKA

Ćurevac za SNM: Izvukli smo se iz bezizlazne situacije, Budućnost će biti primjer stabilne ekipe

Sa 13 poena u posljendjoj četvrtini Haris Ćurevac bio je iks faktor preokreta Budućnosti u Istočnom Sarajevu i jedan od junaka plasmana u Ligu BiH.

Momak koji je tokom sezone pojačao Bijeljince mučio se baš kao i njegovi saigrači u najvećem dijelu četvrtog meča, ali pronašao izlaz iz tunela kada je bilo najpotrebnije, pa je slavlje moglo da počne.

– Prelijep je osjećaj završito sezonu na najljepši mogući način ikao nije bilo nimalo lako opravdati ulogu favorita. U nekoj bezizlaznoj situaciji na minus 19 i nevjerovatnom atmosferom koja je nosila košarkaše Slavije uspjeli smo da pokažemo nevjerovatan kvalitet i prije svega karakter da se vratimo i na kraju pobjedimo i plasiramo se u Ligu BiH – rekao je Ćurevac.

Iz kluba je već najavljeno da svi momci koji su izborili premijerni nastup u eliti imaju mjesto u timu, sa daljim akcentom na razvoju mladih košarkaša kao što je bilo i do sada.

– Vjerujem da će Budućnost i dalje biti primjer stabilne i dobro vođene ekipe sa jasnim ciljevima – podvukao je Ćurevac.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button