BIHRUKOMET

Dervenćani kroje vrh tabele Srpske

Rukometni klub Derventa u prošlom kolu savladao je Hercegovinu iz Neveisnja i skinuo ih sa vrha tabele, a već u ovom kolu imaju priliku da ponovo pomrse račune u vrhu šampionata Republike Srpske.

Dervenćani će u subotu od 19 časova gostovati u Gradišci ekipi Kozare, koja se nalazi na trećem mjestu sa 26 bodova koliko ima i Hercegovine na drugom, a sa bodom zaostatka za vodećim Višegradom.

– Iza nas je odličan meč sa izuzetno teškim protivnikom koji igra dobar rukomet. Nakon prvog dijela u kojem smo odigrali perfektno, u drugom druga slika, jer su gosti pokazali zašto su lideri, ali smo na kraju upisali još jednu veliku pobjedu. Ovog vikenda igramo ponovo protiv ekipe koja ima najviše ambicije. Bez obzira na to idemo po pozitivan rezultat – kaže prvotimac Dervente Goran Lukić, te dodaje kako su pored Hercegovine, već savladali Višegrad koji se takođe bori za prvo mjesto.

Inače, Dervenćani ovog proljeća imaju šest pobjeda i po jedan remi i poraz.

– Dočekali smo zimu u teškoj situaciji, ali smo uz pojačanja i jake pripreme ostvarili odlične rezultate. Cilj smo odavno ostvarili, ali želimo da u preostala tri kola pokušamo skupiti što više bodova – govori Lukić.

Izrazio je nadu da će dobri rezultati naići na pozitivan odjek kod derventskih privrednika kako bi u pauzi između dvije sezone tim ostao na okupu i naredne sezone igrao važnu ulogu Prvoj ligi Srpske.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: dumps shop
Back to top button