KOŠARKAREGION

Pešić: Jokić mi piše ćirilicom, on je ponosni Srbin

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je da će Nikola Jokić igrati za A tim jedino ako kroz reprezentaciju postane bolji igrač.

– Nikola Jokić će igrati za reprezentaciju samo pod jednim uslovom, a to je da kroz reprezentaciju Srbije postane bolji igrač. Nije u pitanju da li on voli svoju zemlju. To je nesumnjivo. On je ponosni Srbin, koji meni poruke piše ćirilicom. Međutim, mi moramo da nađemo način da ga motivišemo da se odmeri sa najboljim igračima u Evropi. Ako nije motivisan, ako nema interes, onda nema ni svrhe da igra – istakao je Pešić dok je gostovao na Fakultetu za sport Univerziteta “Union – Nikola Tesla”.

Jokić je nedavno ponovo dobio zvanje MVP regularnog dijela NBA lige, a potpom rekao da ima plan sa selektorom, ali da još ne može da odgvoori na pitanje hoće li igrati za Srbiju na Evrobasketu.

– Kada smo se našli i kada sam ga video, više mi je ličio na krilo nego na centra. Fizički je u besprekornom stanju. Ranije je bio simpatični bucko, a sada je to lep momak. I to je deo onoga što pričam o stalnom napretku – istakao je Pešić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 영화 사이트
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button