BIHRUKOMET

Kapiten Hercegovine pred odlučujuću bitku: Protiv Višegrada najteži i najljepši meč

Kapiten rukometaša Hercegovine Milan Šarenac vjeruje da će njegov tim iskoristiti šansu i osvojiti titulu u Prvoj ligi Republike Srpske.

Nevesinjci su pobjedom protiv mladog tima Borca (30:24) došli na korak do cilja, a da bi ga i ostvarili postoje dva scenarija. U idućem kolu su slobodni, a potom u posljednjem dočekuju Višegrad i u slučaju pobjede sigurno će završiti kao prvi. Odgovara im čak i remi ako bi ORK Borac zaustavio ORK Kozaru u Banjaluci predstojećeg vikenda.

– Čeka nas vjerovatno najteža, ali i najljepša utakmica i nadamo se da će dobro proći. Dosta toga smo prebacili preko glave ove sezone, borili se sa povredama i izostancima, ali smo uspjeli nekako izgurati. Sve držimo u svojim rukama i nadam se da ćemo završiti posao, pred 500, 600 naših navijača. Euforija u gradu polako raste, svi se raspituju kad je utakmica, šta nam treba za titulu – kaže Šarenac.

On je imao čast da kao prvi među jednakim predvodi Nevesinjce 2016. godine do titule šampiona. Ipak, nekoliko mjeseci kasnije klub je istupio iz Premijer lige zbog finansijskih i kadrovskih problema, pa je dobio trogodišnju zabranu nastupa u eliti.

– Dobro pamtim i to slavlje, ali i sva kasnije dešavanja. Klub je sada dosta bolje organizovan, ali za elitu je potrebno da se još neke stvari podignu na viši nivo, počevši od organizacije do naravno pojačanja. To ćemo ostaviti upravi kluba na razmatranje, a mi ćemo se potruditi da obradujemo sugrađane i sami sebe nagradimo za dobre rezultate – zaključio je Šarenac.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Liberty Caps mushroom
  2. Povratni ping: 티비위키
Back to top button